PRIKOLICA ZA PREVOZ KONTEJNERJEV – FLEKSIBILNA IN VSESTRANSKA

PRIKOLICA ZA PREVOZ KONTEJNERJEV – FLEKSIBILNA IN VSESTRANSKA Koegel Port, prikolico za prevoz kontejnerjev kot vrhunsko predstavnico v svojem razredu odlikuje predvsem vsestranskost. Namenjena za prevoze v kombiniranem kontejnerskem transportu se lahko pohvali z obilnostjo dodatne opreme Kot vse ostale Koegel ima tudi ta prikolica nizko začetno težo 5100kg, kar zagotavlja stroškovno učinkovitost prikolice. S togo šasijo, z zadnjo razširitvijo (Simplex) ali s sprednjo in zadnjo razširitvijo (Duplex) ali z drsno šasijo (Multiplex) s spremenljivo medosno razdaljo, je Koegel Port, prikolica za prevoz kontejnerjev

primerna za vse velikosti v kombiniranem kontejnerskem prevozu.

Pnevmatični cilinder za cerado Pnevmatični cilinder za cerado Montiran znotraj šasije, da se preprečijo morebitne poškodbe.  
Konzola za upravljanje Konzola za upravljanje Zahvaljujoč bočni namestitvi omogoča konzola za upravljanje enostavno in uporabniku prijazno upravljanje v vseh vremenskih pogojih.
Zaprta stranska bočna zaščita Zaprta stranska bočna zaščita Že standardna lastnost Koeglovih prikolic, ki jo lahko uporabite za lastno oglaševanje.
Bogata dodatna oprema Bogata dodatna oprema 4 pari rink za težki tovor za trajektni prevoz Naklad možen tudi do 30 ton