KÖGEL MEGA S CENTRALNO OSJO – VOZILO Z VELIKO PROSTORNINO

Koegel Mega

Na vseh področjih kjer je prostornina prioriteta je Koegel Mega s centralno osjo nepremagljiva. Z nizko nakladalno višino in svojo višino 3m nudi zelo velik nakladalni prostor. Prikolico lahko pripnemo zelo blizu zadnjega dela vlečnega vozila, s čimer ustvarimo povečano nakladalno površino čez celotno vlečno vozilo.

Dvižna streha, ponjava s katero se zelo lahko opravlja in VarioFix zunanji okvir poskrbijo, da je sta naklad in razklad enostavna in hitra. Visoka stabilnost vozila je ob ostalih tehničnih rešitvah dosežena z okvirjom v obliki lestve v jekleni konstrukciji z nizko težo.. Več delni

in več plastni pod je primeren za naklad z viličarjem. Seveda ta nova prikolica v Koegel programu ponuja stroškovno učinkovit prevoz in kvaliteto, ki je značilna za vse Koegel proizvode.

Prostor Prostor

Nakladalna širina 2480mm. Nakladalna višina do 3000mm. Nakladalna višina platoja 920mm.  

Struktura okvirja Struktura okvirja Okvir v obliki lestve v lahkem jeklenem okvirju, ojačan zjeklenim drogom. Stabilni drogovi s posebnimi torzijskimi cevmi, ki, dajejo vozilo dodatno torzijsko stabilnost.
Osi Osi Kvalitetne osi priznanih proizvajalcev. Vzmetenje ne potebuje veliko vzdrževanja. Dvojne pnevmatike.  
Vario zunanji okvir Vario zunanji okvir Zavarovanje tovora na skoraj vsakem Zračno mestu vozila Primeren za uporabo vseh vrst povezovalnih trakov. Privezni kot in kapaciteta v skladu z EN12640.