Privolitev


Dne 25. 5. 2018 stopi v veljavo nova zakonodaja na področju varstva osebnih podatkov, skladno s katero potrebujemo vaše soglasje, da vas bomo lahko tudi v prihodnje obveščali o novostih ter vas vabili na dogodke podjetja Petrans d.o.o.

 

Prosimo vas, da v spodnja polja vpišete svoje ime, priimek, podjetje, e-poštni naslov in telefon. Polja označena z (*) so obvezna. Navedene podatke potrebujemo, da vas lahko obveščamo o novih storitvah, ponudbah in dogodkih, ki bi vas morda zanimali.E-poštni naslov *

Ime *

Priimek *

Podjetje

Telefon


Soglasja


S klikom na "Pošlji" dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko podjetje PETRANS d.o.o. zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano ter jih obdeluje za tržne namene in me po elektronski pošti ali telefonu ali pisno kontaktira v zvezi z naslednjimi vsebinami: Obveščanje o novostih, dogodkih in ponudbi podjetja PETRANS d.o.o.

Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete, tako da kliknete povezavo za odjavo v nogi slehernega e-poštnega sporočila, ki ga prejmete od nas. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo. S klikom na “Pošlji” izjavljam, da sem seznanjen(a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe. Upravljavec osebnih podatkov: PETRANS d.o.o., Jurčkova cesta 234,1000 Ljubljana. Rok hrambe podatkov je 10 let. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na: gdpr.privolitev@petrans.si.
Umik soglasja Umikam soglasje in želim izbris mojih osebnih podatkov, ki ste jih pridobili preko tega obrazca (označite samo, če želite umakniti vaše soglasje)