ZAPOSLITEV

zaposlitev


Zaradi uspešnega poslovanja in nenehne rasti podjetje Petrans d.o.o. v svoje vrste vabi nove sodelavce


Trenutno iščemo  primerne kandidate za naslednja delovna mesta:

VOZNIK C IN E KATERGORIJA V MEDNARODNEM TRANSPORTU NA RELACIJI VELIKA BRITANIJA

Zahteve delovnega mesta:

-            NPK

-          Vsaj eno leto izkušenj vožnje na relaciji VB

Če ste primeren kandidat ali si želite izvedeti več nas kontaktirajte. Ali pa pošljite pisno prošnjo z vašim življenjepisom na naš naslov info@petrans.si.


Sporočilo za:

 Transport Rezervni deli Splošno Prodaja vozil S klikom na "Pošlji" dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko podjetje PETRANS d.o.o. zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano ter jih obdeluje za tržne namene in me po elektronski pošti ali telefonu ali pisno kontaktira v zvezi z novostmi, dogodki in ponudbi.
Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete preko povezave http://www.petrans.si/privolitev/ ali preko e-pošte gdpr.privolitev@petrans.si. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo. S klikom na "Pošlji"”" izjavljam, da sem seznanjen(a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe. Upravljavec osebnih podatkov: PETRANS d.o.o., Jurčkova cesta 234,1000 Ljubljana. Rok hrambe podatkov je 10 let. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na: gdpr.privolitev@petrans.si.


Prepišite znake, ki jih vidite na sliki spodaj:
captcha