transport Naša glavna dejavnost je mednarodni transport in s tem povezana celovita logistična ponudba. Smo med najuspešnjšemi slovenskimi prevozniki, ki delujejo na zahodnoevropskem trgu. S prevozi pokrivamo celotno Zahodno Evropo s poudarkom na Veliki Britaniji, Irski in državah Beneluxa. Prepeljemo lahko kakršenkoli kosovni tovor ne glede na količino. Vsa vozila v našem voznem parku so opremljena s sistemom sledenja. Naročniki prevoza lahko sami kadarkoli preverjate trenutno lokacijo vozila.


Naš vozni park obsega najsodobnejše in ekološko najbolj čiste sedlaste vlačilce znamke Volvo in MAN ter polpriklopnike znamke Kogel (nakladalna dolžina:13,60 m, širina: 2,48 m, višina: med 2760 mm in 2810 mm, prostornina: 93 m3, število palet: 34, nosilnost: 25,5 t).


Na Jurčkovi cesti 234 v Ljubljani (za Bauhausom v industrijski coni Rudnik) imamo tudi skladiščne prostore z možnostjo skladiščenja blaga in pretovora.


Mednarodni transport Skladiščenje Digitalni tahografi Trajekti&Predori

  Sporočilo za:

  TransportRezervni deliSplošnoProdaja vozil  S klikom na "Pošlji" dajem prostovoljno in izrecno privolitev, da lahko podjetje PETRANS d.o.o. zgoraj navedene osebne podatke uporablja za komunikacijo z mano ter jih obdeluje za tržne namene in me po elektronski pošti ali telefonu ali pisno kontaktira v zvezi z novostmi, dogodki in ponudbi.
  Ta privolitev je dana za čas do preklica. Svojo odločitev o privolitvi lahko kadarkoli prekličete preko povezave http://www.petrans.si/privolitev/ ali preko e-pošte gdpr.privolitev@petrans.si. Z vašimi osebnimi podatki bomo ravnali odgovorno in spoštljivo. S klikom na "Pošlji"”" izjavljam, da sem seznanjen(a) z vsebino privolitve ter s pravicami do vpogleda, prepisa, kopiranja, dopolnitve, popravka, blokiranja in izbrisa osebnih podatkov ter s pravico do vložitve pritožbe. Upravljavec osebnih podatkov: PETRANS d.o.o., Jurčkova cesta 234,1000 Ljubljana. Rok hrambe podatkov je 10 let. Za vse informacije v zvezi z vašimi osebnimi podatki se lahko obrnete na: gdpr.privolitev@petrans.si.


  Prepišite znake, ki jih vidite na sliki spodaj:
  captcha