» Cestni prevoz tovora

Že 23 let
na cesti za vas.

» Cestni prevoz tovora
Kakovosten, hiter in učinkovit cestni prevoz tovora že 23 let spada med paradne konje našega podjetja. Naš sodoben vozni park vam omogoča hiter prevoz v številne evropske države, za lažjo in učinkovitejšo optimizacijo vašega poslovanja pa ponujamo izjemno fleksibilen nabor storitev, priročne zbirnike in nenehno strokovno podporo.

Vaš tovor je z nami vedno v dobrih rokah. S pomočjo satelitskega sledenja, kateri ponuja informacije v realnem času, imate možnost spremljanja poti tovora vse od predaje pa do dostave na končni cilj. Dolgoletne izkušnje, prilagajanje vašim potrebam in nenehno iskanje optimalnih rešitev pa zagotavljajo, da bo vaš tovor vsakič varno, hitro in brez nepotrebnih zapletov prispel na svoj cilj.

Route

Naše destinacije

Naša vozila opravljajo redne prevoze tovora na relacijah:
Med severno Italijo, Slovenijo in Avstrijo (Villach, Klagenfurt, Salzburg) v Nemčijo, severno Francijo, Belgijo, Nizozemsko, Luksemburg, Veliko Britanijo v obeh smereh.

Zbirne prevoze (delni tovor) opravljamo na relaciji med Italijo, Slovenijo in Beneluksom / Veliko Britanijo ter Italijo, Slovenijo in severno Francijo. Vse prevoze zbirnikov opravljamo v obe smeri. Zbirniki predstavljajo stroškovno optimizirano in praktično obliko cestnega prevoza, ki jo uporabljajo številna podjetja pri manjših količinah tovora.

Ena od naših prednosti je tudi hitra dostava. Iz Italije lahko v dežele Beneluksa vaš tovor dostavimo že v 24 urah, v Veliko Britanijo pa že v 48 urah.

LTL / FTL

Kakšen tip prevoza potrebujete?

Varno in zanesljivo
Hitra dostava
Sledenje 24 ur na dan
Rešitve po vaši meri

Potrebujete več informacij?

Ponosni smo na dejstvo, da za svoje partnerje vedno pripravimo rešitev po meri, ki kar najbolj ustreza njihovim potrebam.

Za pripravo ponudbe nam pošljite povpraševanje.