» O nas

Petrans

O nas

» O nas
Spoštovanje
Kakovost
Ekipni duh
Usmerjeni v prihodnost

Rast&razvoj

Zgodovina podjetja

Ustanovitev podjetja
Začeli smo kot majhno lokalno podjetje s tremi člani ekipe in enim vozilom. Naša prva panoga je bila transport, kasneje pa smo poslovanje podjetja razširili še na številne druge dejavnosti. Ponosni smo, da smo premagali vse izzive ter prerasli v uspešno in ambiciozno mednarodno podjetje.

2000

Prevzem zastopstva Humbaur
Prevzem zastopstva za prikolice znamke Humbaur za slovenski trg je predstavljal prvi večji mejnik pri naši rasti in razvoju. Vzporedno z obsegom poslovanja in dela je rasla tudi naša ekipa, naše podjetje pa je postajalo vse bolj prepoznaven igralec na slovenskem trgu.

2006

Novi prostori v Ljubljani
Zaradi nenehnega povečevanja obsega dela, širjenja voznega parka in vključevanja novih članov v našo zagnano ekipo smo se preselili v večje prostore na Leskoškovi cesti v Ljubljani. Naše podjetje je v tem času povečalo svoj vozni park na 30 vozil, ekipa pa je zrasla na 50 zaposlenih.

2007

Prevzem zastopstva Kögel
Prevzem zastopstva za prikolice znamke Kögel na slovenskem trgu predstavlja enega od najpomembnejših mejnikov v rasti in razvoju našega podjetja. Ponosni smo, da je tudi zaradi našega uspešnega dela znamka odtlej nenehno povečevala svoj tržni delež na slovenskem trgu.

2010

Selitev na današnjo lokacijo
Selitev na današnjo lokacijo na Rudniku v Ljubljani je prinesla pomembne prednosti za naše poslovanje in predstavlja ključen mejnik v razvoju našega podjetja. Prostor v obsegu 32.000 m2 nam je omogočil, da smo razširili svojo ponudbo ter v svoje celovite rešitve uvrstili še servisno delavnico, parkirišča za vozila in skladiščne prostore.

2015

Zastopstvo Kögel za HR
Zahvaljujoč hitri in uspešni rasti tržnega deleža v Sloveniji smo prevzeli zastopstvo za prikolice znamke Kögel še za hrvaški trg. Tudi na tem trgu smo si zadali enako ambiciozne cilje: postati eden od vodilnih ponudnikov na področju prodaje prikolic.

2022

Odprtje servisne delavnice
Obdobje hitre rasti in razvoja je prineslo številne spremembe. V sklopu rasti smo tako odprli svojo lastno servisno delavnico v naših prostorih na Rudniku. Strankam in poslovnim partnerjem smo tako lahko začeli zagotavljati še zanesljivo servisiranje tovornih vozil in prodajo rezervnih delov.

2023

Veselimo se novih izzivov
Danes se uvrščamo med top 3 podjetja na področju prodaje prikolic na domačem trgu in med 5 najuspešnejših transportnih podjetij v Sloveniji. A to je šele začetek naše poti – naš pogled ostaja uprt v prihodnost in prepričani smo, da bomo s trdim delom in zagnanim pristopom uspešno premagali vse izzive.

2023

Potrebujete zanesljivega partnerja?

S predanim delom gradimo močne vezi in trdna partnerstva, zaradi katerih smo vsi še boljši in še močnejši. Skupaj lahko dosežemo več in izboljšamo svoje rezultate, zato vas vabimo k sodelovanju.

Če potrebujete zanesljivega partnerja na področju logističnih storitev, se nam oglasite. Skupaj bomo našli pravo rešitev za vaše podjetje.