» Zaposlitev

Karierna priložnost

» Zaposlitev
Podjetje Petrans se nenehno razvija, z vedno širšim naborom storitev pa raste tudi nabor naših partnerjev. Na to smo zelo ponosni, saj kaže, da se naše delo obrestuje.

V svoje vrste tako vabimo nove zaposlene, ki delijo vrednote in vizijo našega podjetja. Če tudi vas zanima zaposlitev v kolektivu, v katerem nič ni nemogoče in ki ceni prav vsakega člana ekipe, vas vabimo, da se nam pridružite.

Oglejte si seznam trenutno razpisanih delovnih mest in nas kontaktirajte. V veselje in ponos nam bo, če boste rasli skupaj z nami.

Prosta delovna mesta

  Trenutno ni na voljo delovnega mesta po vaši meri?

  Če trenutno ni razpisanega delovnega mesta, ki bi ustrezalo vašim željam, znanjem in izkušnjam, vas vabimo, da nam pošljete informativno prijavo z vašimi podatki. Shranili jo bomo v naši kadrovski bazi in vas kontaktirali takoj, ko se bo v podjetju pojavilo primerno delovno mesto za vas.

  1

  Prijava na delovno mesto
  Prijave na delovno mesto sprejemamo prek obrazca na spletni strani in preko e-pošte. Veseli bomo, če nam v svoji prijavi zaupate, zakaj bi želeli delati v našem podjetju, seveda pa nas bodo zanimale tudi vaše izkušnje.

  2

  Spoznavno srečanje
  Če bo vaša prijava ustrezala našim trenutnim zaposlitvenim potrebam, vas bomo z veseljem povabili na razgovor. To je odlična priložnost, da se bolje spoznamo in ugotovimo, ali se naši interesi ujemajo.

  3

  Usklajevanje podrobnosti
  V kolikor se bo izkazalo, da ste prava izbira za nas, mi pa za vas, se bomo dogovorili še o vseh podrobnostih. Za vas bomo pripravili vse potrebno za pričetek dela.

  4

  Dobrodošli
  Z veseljem vas bomo sprejeli v naš kolektiv! Z delom boste lahko začeli nemudoma, pri tem pa vam bomo zagotovili kakovostno podporo v uvajalnem obdobju ter vam od prvega dne naprej ponudili številne priložnosti za nadaljnjo rast in razvoj.