» Storitve

Celovite rešitve
na enem mestu.

» Storitve
Naš cilj je, da vam vse, kar potrebujete, uredimo na enem samem mestu. Skozi čas smo naši ponudbi zato pridružili številne nove storitve, kar nam omogoča, da vam stojimo ob strani na prav vsakem koraku.

Med ključne dele naše ponudbe spadajo najem ali prodaja prikolic, zanesljiv servis in kakovostna vulkanizerska delavnica. Paradni konj našega podjetja ostaja cestni prevoz tovora, v okviru katerega opravljamo prevoze zbirnikov in polnih nakladov. Našo ponudbo zaokrožuje še oddaja parkirnih prostorov ter oddaja pisarn in skladišč v Ljubljani.

Kögel

Prodaja in najem prikolic Kögel

Podjetje Petrans je zastopnik za prodajo, najem in servis prikolic Kögel. Naši strokovno podkovani prodajni svetovalci vam bodo z veseljem pomagali izbrati pravo prikolico za vaše potrebe.

Najem je priročna možnost predvsem v času okvare in daljšega popravila vašega vozila ali pa za premostitev začasnega povečanja potreb. Tako boste zlahka poskrbeli za nemoteno poslovanje in obenem učinkovito optimizirali stroške dela.

Servis

Servis prikolic in tovornjakov

V servisnem centru opravljamo vsa vzdrževanja, redne servise ter popravila vseh znamk prikolic in tovornjakov. Strokovno usposobljeni sodelavci, prodaja rezervnih delov in naše bogate izkušnje zagotavljajo hitro in zanesljivo servisiranje vaših tovornih vozil.

PRevoz

Cestni prevoz tovora

Kakovosten, hiter in učinkovit cestni prevoz tovora že 23 let spada med paradne konje našega podjetja. Naš sodoben vozni park vam omogoča hiter prevoz v številne evropske države, za lažjo in učinkovitejšo optimizacijo vašega poslovanja pa ponujamo izjemno fleksibilen nabor storitev, priročne zbirnike in nenehno strokovno podporo.

Parking

Najem parkirnih mest

Naše podjetje vam v sklopu naših prostorov na Rudniku v Ljubljani omogoča najem parkirnih mest. Imamo več kot 200 parkirnih mest, ki so na voljo za kratkoročni ali dolgoročni najem.

Naše parkirišče 24 ur na dan varujejo varnostniki, dodatno pa za varnost vaših vozil poskrbimo še z video nadzorom, osvetljeno površino in ograjenim zemljiščem. Ko vozilo parkirate pri nas, ste tako lahko mirni, da vas bo tam varno počakalo.

Skladišča

Najem pisarn in skladišč

Najem pisarn in skladišč vam omogoča enostavno optimizacijo poslovanja in je učinkovita rešitev za začasno povečanje vaših potreb.

V naših prostorih na Rudniku v Ljubljani vam je na voljo 5000 m2 visokoregalnih skladišč, dodatno pa so na voljo še pisarniški prostori.