Aktualno

Najem prikolic Kögel za maksimalno fleksibilnost

» Najem prikolic Kögel za maksimalno fleksibilnost

Podjetje Petrans d.o.o. je že vse od leta 2010 zastopnik za priznane prikolice znamke Kögel. Poleg prodaje in servisiranja prikolic pomemben del naše ponudbe od sedaj predstavlja tudi najem prikolic Kögel. Gre namreč za izjemno učinkovito rešitev za optimizacijo vaših logističnih procesov in zagotavljanje maksimalne fleksibilnosti na hitro spreminjajočih se trgih.

Zakaj najem prikolic Kögel?

Znamka Kögel že dolgo velja za simbol zanesljivosti in kakovosti na področju logistike. Podjetje je bilo ustanovljeno leta 1934 v mestu Ulm, odtlej pa je proizvedlo že več kot pol milijona vozil in posluje na 11 lokacijah v 9 različnih evropskih državah. Njihove transportne in logistične rešitve so prejele tudi številne nagrade, podjetje pa izstopa predvsem s svojo inovativnostjo, učinkovitostjo in zagnanostjo. Prav zato je odličen partner za naše podjetje, saj se naša vizija in poslanstvo v številnih pogledih ujemata z njihovimi.

Najem prikolic Kögel po vaši meri

Eden od glavnih ciljev našega podjetja je, da svojim partnerjem zagotavljamo kar najbolj prilagodljive in fleksibilne storitve, ki najbolj ustrezajo njihovim potrebam. Prav zato je najem prikolic Kögel pri nas na voljo za različna časovna obdobja.

Tako lahko izbirate med kratkoročnim najemom prikolic, ki je možen že od enega tedna dalje, in med dolgoročnim najemom, ki obsega obdobja, daljša od enega meseca. Najem lahko tako v popolnosti prilagodite svojim trenutnim poslovnim potrebam ter s tem optimizirate svoje poslovanje.

Širok nabor prikolic Kögel za različne potrebe prevozov

Naši partnerji so si med seboj različni, zato so zelo različne tudi njihove potrebe. Zato smo se odločili, da v svojo ponudbo vključimo različne tipe prikolic in tako zagotovimo, da bo lahko vsakdo našel pravo za svoje potrebe. Za najem tako najdete prikolice iz linij Kögel Cargo, ki predstavljajo najpogostejšo in najbolj priljubljeno izbiro, Kögel Cool, ki ustrezajo specifičnim potrebam prevoza hlajenega tovora, in Kögel Port, ki vključujejo izjemno širok nabor različnih kontejnerskih prikolic.

V kolikor se za najem zanimate za katero drugo prikolico iz našega prodajnega programa, nas kontaktirajte za ponudbo. Vozila iz naše prodajne ponudbe si lahko ogledate na spletni strani koegel.petrans.si.

Kögel Cargo

Prikolice Kögel Cargo predstavljajo zanesljivo izbiro za vsa logistična podjetja, ki za svoje delo potrebujejo vzdržljivo in robustno prikolico. Prikolice Cargo se obenem ponašajo z nizko težo, na voljo pa so v številnih različnih velikostih in oblikah, zato boste v širokem naboru zagotovo našli pravo za potrebe svojega podjetja.

Kögel Cool

Prikolice Kögel Cool so bile ustvarjene za specifične potrebe podjetij, ki izvajajo prevoze hlajenega tovora. Krasi jih izjemna stabilnost in trpežnost, obenem pa so enostavne za uporabo. Prikolice Cool so tudi izjemno prilagodljive, zato so priljubljena izbira številnih logističnih podjetij, ki potrebujejo hladilno prikolico.

Kögel Port

Linija Kögel Port vključuje širok nabor vrhunskih kontejnerskih prikolic, ki se odlično prilagajajo potrebam podjetij. Krasi jih robustna konstrukcija, ki zagotavlja izjemno stabilnost, varnost, zanesljivost in vzdržljivost, obenem pa so prikolice sposobne prepeljati tudi težje tovore. Na voljo so v številnih različnih izvedbah, zato predstavljajo fleksibilno izbiro za vse potrebe vašega podjetja.

Vas zanima najem prikolic Kögel?

Najem prikolic vam omogoča maksimalno fleksibilnost in zagotavlja popoln nadzor nad vsemi stroški ter tako poskrbi za poslovanje praktično brez tveganja. V svetu logistike se stvari namreč izjemno hitro spreminjajo in ključno je, da jim sledite. Najem prikolic vam pri tem prihrani čas in denar, obenem pa ta način mnogokrat predstavlja najbolj optimalno rešitev v določenem obdobju.

Najem prikolice Kögel je tako odlična rešitev za vaše logistične procese, zato se vse več naših partnerjev odloča za takšno obliko optimizacije svojega voznega parka. Naši svetovalci so jim pri tem v veliko pomoč, saj jim s svojimi izkušnjami in strokovnim znanjem pomagajo poiskati pravo rešitev za specifične potrebe njihovega podjetja.

V kolikor tudi vas zanima najem prikolic vas vabimo, da se nam oglasite in skupaj bomo pripravili rešitev po vaši meri.

Kontaktne osebe za najem prikolic Kögel:

Matej Valenci

Tomaž Rajk

Jure Rečnik – pisarna

Pridružite se ekipi
Se vidite v kolektivu, ki se vsak dan znova trudi preseči pričakovanja naših partnerjev, obenem pa v ospredje postavlja posameznika? Oglejte si ponudbo trenutno odprtih delovnih mest in se nam oglasite – v ponos nam bo, če boste rasli z nami!