Aktualno

Petrans d.o.o. prevzel zastopstvo Kögel na hrvaškem trgu

» Petrans d.o.o. prevzel zastopstvo Kögel na hrvaškem trgu

Partnerstvo s podjetjem Kögel že vseskozi predstavlja pomemben vidik našega poslovanja in ponosni smo, da smo že vse od leta 2010 njihov zastopnik na slovenskem trgu. V Sloveniji smo na področju prodaje, servisiranja in oddajanja prikolic Kögel že ves ta čas dosegali odlične rezultate. Prav zahvaljujoč tem rezultatom smo v letu 2022 prevzeli zastopstvo za znamko Kögel tudi za hrvaški trg.

Tudi za Kögel HR smo si zastavili enako ambiciozne cilje: postati eden od vodilnih ponudnikov na področju prodaje in oddaje prikolic znamke Kögel. Naše glavno vodilo je, da tudi našim hrvaškim partnerjem omogočimo kar najvišjo kakovost storitev, strokovno svetovanje ob nakupu,  zanesljive servisne storitve, zagotavljanje rezervnih delov, personaliziran pristop in rešitve po njihovi meri. Prepričani smo, da nam bo z zagnanim pristopom in pravo motivacijo to tudi uspelo, seveda pa nas čaka veliko dela.

Kljub številnim izzivom dosegamo odlične rezultate

Zadnji dve leti so zaznamovale številne spremembe na svetovnih trgih, ki so s seboj prinesle tudi mnoge izzive. Tako smo že v letu 2021 zabeležili rekordno rast cen surovin in energentov, ki se je v letu 2022 zaradi krize v Ukrajini še pomembneje začela izražati v številnih panogah, tudi na področju logistike.

Kljub vsem tem izzivom smo v podjetju Petrans d.o.o. uspeli še naprej dosegati dobre rezultate in nenehno povečevati svoj tržni delež na zahtevnem slovenskem trgu. Tudi na hrvaški trg smo se zato podali s pozitivnim pristopom in prepričanjem, da lahko s trdim delom in zagnanostjo premagamo prav vse izzive.

Znamka Kögel s svojimi inovativnimi produkti sedaj tudi na hrvaškem trgu

Kögel predstavlja eno od najbolj zanesljivih in zaupanja vrednih znamk na mednarodnem tržišču, zato smo prepričani, da tudi na hrvaški trg prinaša številne prednosti. Gre namreč za podjetje z dolgo tradicijo, ki je bilo ustanovljeno leta 1934 v mestu Ulm, odtlej pa je proizvedlo že več kot pol milijona vozil.

Dandanes Kögel posluje pa na 11 lokacijah v 9 različnih evropskih državah. V ospredje postavlja predvsem inovativnost, učinkovitost in trajnost, njihove transportne in logistične rešitve pa so prejele tudi številne nagrade. Prav zato smo prepričani, da bo tudi Kögel HR postal prva izbira številnih kupcev.

Želite več informacij?

Kögel HR vam je vedno na voljo za vse informacije, ki jih potrebujete. Veseli bomo, če se nam oglasite, da poiščemo pravo rešitev za vas. Naši prodajni svetovalci vam bodo podali odgovore na vsa vaša vprašanja, vam ponudili strokoven nasvet in poskrbeli, da bo vaš nakup potekal kar najbolj gladko.

Kontaktirajte nas in se prepričajte, zakaj je Kögel HR prava izbira tudi za vaše podjetje.

Kontaktna oseba za Kögel HR:

Damir Milković

Pridružite se ekipi
Se vidite v kolektivu, ki se vsak dan znova trudi preseči pričakovanja naših partnerjev, obenem pa v ospredje postavlja posameznika? Oglejte si ponudbo trenutno odprtih delovnih mest in se nam oglasite – v ponos nam bo, če boste rasli z nami!